Case-SDP

WEBDESIGN • CONSEPT • UI • UX

Asiakkaana järjestökentän jättiläinen

Sosialidemokraattinen puolue on yksi järjestökentän jättiläisiä. Lähes 50 000 jäsentä, toistakymmentä alueosastoa ja noin viitisensataa paikallista yhdistystä.

Digitoimisto Kehittämö hoitaa asiakkaan koko digipalvelukirjon suunnittelun ja ylläpidon. Digipalettiin kuuluu satoja kuntavaaliehdokassivuja, näyttäviä kansanedustajien verkkopalveluita, laaja valtakunnallinen pääsivu median ja jäsenten palveluun, kampanjasivuja sekä täysin uniikkeja toteutuksia esimerkiksi puoluekokoustekniikkaa palvelemaan.

Ehdokas- ja edustajasivuja SDP:n brändityyleillä

Kuvia ehdokas- ja edustajasivuista
Kuluttajapalvelumme toimivat tehokkaasti ja pystymme pienellä kehitys- ja tukitiimillä palvelemaan satoja kuluttaja-asiakkaitamme. SDP:lle brändätyt kuluttajapalvelut toimivat osana laajempaa kuluttajille suunnattua palveluvalikoimaa.
Kaikki kuluttajapalvelumme pyörivät ylläpitämämme WordPress-verkoston osana ja voimme tarjota joka asiakkaalle huippulaatuista palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu kuluttajapalveluihimme, tai SDP:lle brändättyihin tuotteisiin.

Valtakunnallinen sivusto palvelee varmasti ja turvallisesti

sosialidemokraatit

Ison organisaation sisällöntuottajien määrä kohoaa helposti kymmeniin, jopa lähes sataan päivittäjään. Asiakastukemme huolehtii, että sivujen käyttö on sujuvaa ja yksinkertaista.

Kun asiakas on valtakunnan julkisuuden valokeilassa, täytyy palveluntarjoajan varautua hetkittäisiin ja huomattavan suuriin kävijäpiikkeihin. Tietoturvan osalta olemme varautuneet tavallista korkeampaan suojaustasoon.

Paikallinen verkosto monistuu automaattisesti ja kustannustehokkaasti

Digitoimisto Kehittämö on suunnitellut ja toteuttanut SDP:n paikallisosastoille sivustoverkoston, jota ylläpidetään osana kuluttajapalveluitamme. SDP:n paikallisosastot saavat edullisesti organisaatiolleen WordPress-sivuston, jonka ulkoasu vastaa SDP:n brändiä ja jossa on erityisesti paikallisosaston tarpeisiin suunniteltuja erityistoiminnallisuuksia.