Digiprojekti ketterästi ja keveästi

digitaalinen strategia digitaaliset ratkaisut käyttäjäkeskeinen suunnittelu ketterä kehitys ohjelmistokehitys helsinki ohjelmistotalo scrum tarjouspyyntö verkkopalvelu verkkopalvelun suunnittelu visuaalinen suunnittelu web-kehitys wordpress yrityksen kotisivut

Digiprojekti ketterästi ja keveästi

Monialainen tiimimme ratkaisee visaisimmatkin ongelmat ja löytää kustannustehokkaat ratkaisut digipalveluihin.
Ketterän kehityksen projektimallimme auttaa sinut vauhdikkaasti alkuun ja parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen budjettisi rajoissa.
Työ etenee nopeasti, 1–2 viikon kehityskierroksissa, joiden aikana olet osa tiimiämme ja pääset määrittämään kehityskohteita yhdessä suunnittelijoiden ja kehittäjien kanssa.

Asiantunteva projektijohto ja tiivis yhteydenpito takaavat, että projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa.
Sinun ei tarvitse panikoida määrittelyn kanssa, vaan jokaisen kehityskierroksen päätteeksi voit arvioida toteutettuja ominaisuuksia ja pohtia seuraavan kehitysjakson tärkeimpiä kehityskohtia.

Toteutamme palvelun pala kerrallaan, aina määrittelemässäsi tärkeysjärjestyksessä. Et tule näkemään hienoja presentaatioita, vaan viimeisteltyä ja toimivaa tekniikkaa, joka on käytössäsi jokaisen kehitysjakson jälkeen – aina edistyneempänä ja monipuolisena. (psst. emme ole keksineet tätä työskentelytapaa ihan itse, se tunnetaan nimellä Scrum ja maailman suurimmat ohjelmistotalot käyttävät sitä.)

Tietoa meistä

Olemme helsinkiläinen ohjelmistotalo ja leipälajimme on verkkopalvelun suunnittelu. Teemme WordPress-kehitystä, WordPress-verkkokauppoja ja visuaalista suunnittelua käyttäjäkeskeisen suunnittelun metodeilla.
Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja toteutamme digitaalisia ratkaisuja liiketoimintatarpeisiin, olipa kyseesssä digitaalinen strategia tai yrityksen verkkosivut.
Jos sinulla on käynnistymässä web-kehityshanke tai etsit helsinkiläistä WordPress toimistoa ohjelmistokehityshankkeellesi, ota yhteyttä tai täytä sivun alalaidan tarjouspyyntölomake.
Suosimiamme teknologioita ovat: WordPress, Node.js sekä React.js ja React Native kirjastot ja monet muut modernin webintekijän työvälineet.
Se on helpompaa kuin luulet! Tulemme mielellämme kertomaan toiminnastamme ja auttamaan sinua digihankkeissasi ilman sitoumuksia.