WordPress tuki- ja ylläpitopalvelut

monitorointi testausautomaatio testivetoinen kehitys tukipalvelu Wordpress käyttäjän tuki Wordpress käyttökoulutus Wordpress päivitys Wordpress tekninen tuki Wordpress tuki Wordpress ylläpito Wordpress-lisäosat ylläpito

WordPress tuki- ja ylläpitopalvelut

Hoidamme puolestasi kaikki verkkosivustosi tekniikkaan ja käyttöön liityvät liittyvät ongelmat.

Aina saatavilla oleva käyttäjätuki ohjaa ja opastaa sinua eteenpäin ja toimii apuna arkisessa viestintätyössäsi.

Tekninen päivystäjä, automaattimonitorointi ja taustalla pyörivä testausautomaatio huolehtii, että palvelustasi huolehditaan tauotta.

WordPress käyttäjän tuki- ja opastus

Sähköpostitukipalvelu ohjaa ja opastaa sivujesi käytössä. Järjestämme myös WordPress-käyttökoulutusta ja tarjoamme opastusta tehokkaaseen ja tulokselliseen verkkoviestintään.

 1. Käyttäjätuki
 • Käytössäsi on sähköpostitse toimiva WordPress-käyttäjätuki, joka vastaa käytön ongelmatilanteisiin arkisin toimistoaikaan 24h vasteajalla. Yhteyden tukeen saat joka sivulta löytyvällä Tuki-napilla.
 • Järjestelmiimme on rakennettu WordPress-järjestelmän omien ohjeistuksien lisäksi kontekstuaalista käyttöopastusta. Asiakaskohtaisiin tarpeisiin rakennettuja toimintoja on helppo käyttää eteenpäin opastavien ohjeiden avulla.
 1. Koulutukset
 • Järjestämme WordPress-käyttökoulutusta, jossa tutustumme yhdessä organisaatiosi tarpeisiin rakennettuun järjestelmään ja sen käyttötapoihin.
 • Koulutamme myös erikseen tulokselliseen verkkoviestintään ja sosiaalisen median hallintaan liityviä käytäntöjä. Opastamme tehokkaiden työkalujen käyttöönotossa ja etsimme niille jokaisen viestijän arkeen sopivia työkulkuja.
 • Autamme määrittelemään keskeisiä avainlukuja sivuston analytiikkaan ja opastamme tulkitsemaan ja hyödyntämään sitä arkisessa viestintätyössä.

WordPress tekninen tuki

 1. Tekniset tarkastukset ja korjaukset
 • Toteutamme ohjelmistokehitystä testivetoisella kehitysmallilla. Luomme jokaiseen järjestelmäsi ydintoiminnallisuuteen testin, joka suoritetaan aina kun koodiin tehdään muutoksia.
 • Jokainen koodimuutos käy läpi toisen kehittäjän tarkastuksen. Inhimillisiltä virheiltä vältytään, kun työkulussa on mukana tarkastuskäytäntö.
 • Palveluissamme on kaksinkertainen monitorointi. Palveluntarjoajamme (erikoistunut WordPress-palvelimien ylläpitoon) tarkkailee kaikkia palvelintason virheitä ja puuttuu ongelmatilanteisiin 24h/7. Oma päivystyksemme toimii 6-22 välisenä aikana ja puuttuu kaikkiin WordPress-tason ongelmiin.
 • Kaikki uudet toiminnot testataan varjopalvelimella, joka on täydellinen kopio asiakkaan palvelimesta, jossa ei ole oikeaa asiakasliikennettä.
 1. Tietoturva ja luottamuksellisuus
 • Kaikki koodi tallennetaan kolmannen osapuolen versionhallintaan ja lisäksi varmuuskopioidaan joka vuorokausi yhdessä tietokannan kanssa.
 • WordPress päivitys sekä WordPress-lisäosien päivitykset hoidetaan heti niiden julkaisun ja testauksen jälkeen. Tällä voidaan turvata tietoturva-aukot välittömästi niiden löytämisen jälkeen.
 • Kaikki työntekijämme ovat allekirjoittaneet sisäisen luottamuksellisuuslupauksen, jolla taataan että asiakkaidemme tieto ei pääse leviämään kehitystyössä.